EXPERIÈNCIA I
ATENCIÓ PERSONALITZADA

floritura

 

En l’actualitat l’equip d’advocats de BATALLER, FERRANDO & KRUITHOF ADVOCATS, AIE el conformen els socis fundadors Salvador Ferrando Pérez i Marc Kruithof, i Isabel Ferrer Pla, que forma part de la plantilla des de 2007.

 

Salvador Ferrando Pérez, Advocat.
Col•legiat nº 2735 de l’Il•lustre Col•legi d’Advocats d’Alacant.

Exerceix com a advocat des de 1988. Especialitzat en Dret Civil, Urbanístic i Administratiu, s’encarrega de la defensa lletrada de particulars i empreses davant els tribunals en matèria civil, mercantil i contenciosa administrativa, així com de diverses administracions locals i organismes públics de la comarca de la Marina Alta. A més, col•labora com a professor associat de Dret Administratiu de la Universitat d’Alacant des de l’any 2013.

 

Marc Kruithof, Advocat.
Exerceix com a advocat des de 1988. Domina sis idiomes (valencià, holandés, anglés, alemany, francés i castellà), i du més de 20 anys assessorant en gestió del patrimoni, fiscalitat i contractació a ciutadans europeus establerts o inversors en la Marina Alta, i assumint la defensa lletrada de particulars i empreses davant els tribunals en l’àmbit del Dret Civil, Dret Penal i Dret de Família.

 

Isabel Ferrer Pla, Advocada.
Col•legiada nº 5210 de l’Il•lustre Col•legi d’Advocats d’Alacant.

Exerceix com a advocada des de 1999. Especialitzada en Dret Immobiliari, Administratiu, i Tributari, du la defensa lletrada de particulars i empreses davant els tribunals en matèria civil i contenciosa administrativa, així com l’assessorament i gestió tributària de particulars, tant residents com no residents.

 

Mª Vicenta Giner Civera, Secretària.
Secretaria i Administració.

Dª Vicenta Giner Civera, secretària del despatx des de la seua fundació, és l’encarregada de la gestió administrativa.

Salvador Ferrando Pérez. Advocat.
Marc Kruithof.Advocat.
Isabel Ferrer. Advocat.

Mª Vicenta Ginera. Administrativa